Man aangehouden ter zake verkrachting jongen

Een man is op zondag 6 januari ter zake verkrachting van een minderjarige aangehouden. Politiewoordvoerder Signa Sabajo deelt desgevraagd aan Dagblad Suriname mee dat uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de verdachte, kind aan huis is bij het slachtoffer. Op de bewuste dag toen hij op bezoek was, waren de moeder en de stiefvader niet thuis. De verdachte heeft zich toen aan een 17-jarige jongen vergrepen. Het slachtoffer is bij de politie van Latour gehoord. Hij heeft zijn relaas bij de politie gedaan. Er is een visum uitgeschreven waaruit blijkt dat er geen uitwendige letsels zijn waargenomen op het slachtoffer. De verdachte is aangehouden, omdat hij een bekennende verklaring heeft afgelegd dat hij zich daadwerkelijk aan de minderjarige heeft vergrepen. Hangende het onderzoek blijft de verdachte aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: