Braziliaan doodgeschoten

Een Braziliaan meer bekend als Fodessi is gisteravond te Grankreek door de 27 jarige D.K. met een jachtgeweer neer geschoten. Het slachtoffer kwam ter plaatse te overlijden. Na de daad ging de verdachte ervandoor met de ATV en vermoedelijk 50 gram ruw goud van het slachtoffer. Vervolgens koerste hij per boot richting de aanmeersteiger te Afobakka. De politie van Brokopondo die melding kreeg van dit geval, wachtte deze verdachte op bij de aanmeersteiger. D.K. is aangehouden en de ATV die in de boot is aangetroffen, is in beslag genomen. Volgens verklaring van D.K. zaten hij en Fodessi dinsdagavond te borrelen en kregen op een bepaald moment ruzie om een vrouw. Dat Fodessi een jachtgeweer bij zich had. Dat Fodessi hem wilde neerschieten waarbij zij in een worsteling geraakten. Dat het hem gelukte om de Braziliaan te ontwapenen waarna hij hem met hetzelfde wapen neerschoot. Hangende het onderzoek is D.K. door de politie van Brokopondo in verzekering gesteld. De politie van Brokopondo is intussen vertrokken naar Grankreek voor het plegen van een onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: