75-jarige aangehouden in kwestie diefstal Mercedes Benz Gestolen voertuig terecht

De politie van Moengo heeft de gestolen zwartgelakte Mercedes Benz CLS 350, met kentekennummer PA 80-60, teruggevonden. Maandagmiddag is het voertuig te Perica in het district Marowijne klemgereden. Bij die gelegenheid zaten drie mannen in het voertuig, te weten de 75-jarige G.M., de 50-jarige H.M. en de 21-jarige J.R. Deze drie verdachten zijn hangende het onderzoek aangehouden en de auto is in beslag genomen. De Benz werd zaterdagochtend door drie nep- politiemannen omstreeks 03.00 uur meegenomen. Volgens de verklaring van de benadeelde werd hij door een grijswit gelakte Noah-busje zonder achterkentekenplaat aan de Kwattaweg ter hoogte van Moengostraat klemgereden. In het voertuig had het slachtoffer S.H. twee cellulair toestellen en een geldsbedrag van meer dan SRD 3000. Het voertuig is van het bouwjaar 2006.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: