Gestolen Mercedes-Benz nog niet terecht

De Mercedes-Benz, die door drie nep- politiemannen op zaterdag 5 januari omstreeks 3.00 uur is meegenomen, is volgens de Voorlichtingsdienst van het KPS nog niet terecht.
Volgens de verklaring van de benadeelde werd hij door een grijswit gelakte Noah-busje zonder achterkentekenplaat aan de Kwattaweg ter hoogte van Moengostraat klemgereden. Het drietal was in het zwart gekleed. Ze hadden elk een kogelwerende vest aan. Op een gegeven moment stapte een van de drie mannen uit het busje. Met een vuistvuurwapen in zijn hand hield hij S.H. voor dat hij een politieman was. Hij zou de auto rijden naar politiepost Kwatta. Op een bepaald moment kreeg S.H. het vermoeden dat de man die zijn Mercedes bestuurde, een nep politieagent was. Hij werd bedreigd met een vuistvuurwapen. S.H. zag kans om uit de wagen te springen.
In het voertuig had S.H. twee cellulair toestellen en een geldsbedrag van meer dan SRD 3000. Politiewoordvoerder  Humphrey Naarden deelt Dagblad Suriname mee dat de Centrale Meldkamer (CMK) een algemeen bericht lanceerde met betrekking tot het voertuig. Toch zagen de criminelen kans om bij de politiepost van Stolkertsijver ongestoord voorbij te rijden. Naarden zegt hierop dat er sowieso een intern onderzoek zal komen om na te gaan hoe zulks mogelijk is geweest. De bemanning van die post moest immers op dat moment alert zijn. Het gaat in deze om een zwartgelakte Mercedes-Benz van het bouwjaar 2006 met het kentekennummer PA 80- 60.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: