Bezoek Indiase regeringsdelegatie afgelast

De komst van een Indiase regeringsdeletie naar ons land is afgelast. Minister Winston Lackin van Buitenlandse Zaken bevestigt dit tegenover Dagblad Suriname. Gisteren kreeg hij de telefonische mededeling dat het hoge Indiase bezoek niet doorgaat. Vandaag zal de bewindsman formeel verdere mededelingen vernemen over het niet doorgaan van het bezoek van de gasten uit Azië.
Het is bekend dat ook in het kader van dit bezoek de nieuwe buitengewone en gevolmachtigde ambassadeur van India in Suriname zou worden gepresenteerd. Kanwal Jit Singh Sodhi die sinds 2008 in Suriname was geaccrediteerd, vertrok vorig jaar juni terug naar zijn land, na zijn missie te hebben voltooid. Met de komst van de regeringsdelegatie, die ook van plan was andere Caricom-landen aan te doen, zouden de bilaterale betrekkingen verder worden uitgediept.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: