Breaking News: Marjory Brown vermoord door eigen levenspartner

Moordverdachte Radjesh ‘Pepsi’ Jangali wordt gezocht door de politie. Hij heeft vermoedelijk zijn levenspartner vermoord
Marjory Brown is gisteren vermoord door haar eigen levenspartner, Radjesh ‘Pepsi’ Jangali. Haar ontzielde lichaam is gisteren aangetroffen aan de Wendystraat, een zijstraat van de Martin Luther Kingweg dichtbij Blauwmeerproject. Ze was vermoord achtergelaten in de auto van Jangali, een grijze Toyota Raum. Jangali nam vrijdagochtend Brown mee en had al kenbaar gemaakt haar te zullen vermoorden. De familie van Brown sloeg toen al alarm over de gijzeling van haar dochter. In de middaguren belde de man een zus van hem met de mededeling dat hij Brown heeft vermoord en dat hij nu zelfmoord zal plegen. De politie werd ingeschakeld.
Rond half 3 vrijdagmiddag lanceerde de politie een algobericht met de mededeling dat er een grijze Raum (82-74 UP) gezocht wordt in verband met een poging tot zwaar misdrijf. De familie hielp mee met de zoekactie, vooral via facebook en andere sociale media.
Zaterdagavond werd het ontzielde lichaam van Brown in de Raum ontdekt aan de Wendystraat. Van Pepsi Jangali is er geen spoor te bekennen. De politie is naarstig op zoek naar hem en vraagt ook hulp van de samenleving.
Dagblad Suriname condoleert de familie Brown-Laldharie met dit smartelijk verlies.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: