Rovers laten US$ 50.000 vallen

Twee criminelen op een zwart gelakte dames Yamaha hebben op woensdag middag  omstreeks 13.30 uur een Digicel-klant beroofd van US$ 84.000. De benadeelde was gestopt bij een handelszaak. Op een gegeven moment werd hij overvallen door de criminelen. Bij het wegvluchten is een deel van het bedrag uit de tas gevallen. Inspecteur Humphey Naarden van de politievoorlichtingsdienst deelt aan Dagblad Suriname mee dat uit de tas US$ 50.000 op de grond viel. Het geval deed zich voor ter hoogte van Millers Markt aan de Industrieweg Noord. De criminelen waren in het bezit van een jachtgeweer met een afgezaagde loop. Om pressie uit te oefenen op de man om het geld af te staan, losten zij een schot. De rovers zijn dus met US$ 34.000 ervandoor gegaan.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: