Prefab-woningen Pertjajah Luhur voor US$ 12.500

Pertjajah Luhur (PL) gaat prefab-woningen voor US$ 12.500 verkopen aan ‘partijgenoten, sympathisanten en anderen’. De partij heeft een plan hiertoe gemaakt.
PL-voorzitter Paul Somohardjo zei op een persconferentie gisteren dat een modelwoning zal worden gebouwd op het partijterrein. Binnen een week zal hiermee een aanvang worden gemaakt. Het gaat om geprefabriceerde woningen met een oppervlakte van 46.5 tot 53.5 vierkante meter.
“Wij kunnen ook bouwpakketten leveren aan mensen die dat willen”, zegt Somohardjo. De financiering zal via de bank gebeuren. PL deelt mee dat voor sociaal zwakkeren een lening via de bank verstrekt kan worden tegen 5% rente. De partij zal zich ook sterk maken om mensen die geen grond hebben, te helpen.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: