Moeder nog niet aanspreekbaar

Woensdagmorgen heeft zich een familiedrama voorgedaan bij de familie D. te Leiding 8. De echtgenote van D. heeft getracht zichzelf en haar 11-jarige dochter te doden. Inspecteur Humphrey Naarden van de Publiciteitsdienst geeft desgevraagd aan Dagblad Suriname mee dat de toestand van beide personen stukken is verbeterd. Volgens Naarden is het meisje wel aanspreekbaar. Zij verklaarde bij de politie dat haar moeder haar in de keuken riep. De moeder gaf haar een vloeibaar middel in een cup om te drinken. Zij moest in opdracht van haar moeder haar mond spoelen en een deel daarvan innemen. Niet wetende nam het 11-jarige meisje het verdelgingsmiddel in. Volgens buurtbewoners moet het motief in de relatiesfeer worden gezocht. Er was vaker mot tussen man en vrouw.
De echtelijke ruzie mondde uiteindelijk woensdag rond 9.30 uur uit in een familiedrama. Buurtbewoners vertellen dat het echtpaar tenminste drie weken in onmin met elkaar leefde. Er waren dagelijks slaande ruzies in huis. Voor de vrouw des huizes was de situatie onhoudbaar. Eergisteren loste zij Furodan op in water en nam dit in. Ook haar dochter liet ze het mengsel drinken.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: