Structuren DNL Nickerie veroordelen ‘misleidende’ uitspraken Dilip Sardjoe

Het afdelingsbestuur en 76 kernen van politieke partij De Nieuwe Leeuw (DNL) in Nickerie keuren unaniem de misleidende en onware uitspraken van BVD-voorzitter Dilip Sardjoe af, alsof hij 13.000 kiezers meeneemt bij zijn overloop naar de NDP. ‘Wij betreuren het dat de gemeenschap door deze onwaarheden zand in de ogen wordt gestrooid. Integendeel zijn alle 76 voormalige BVD-kernen en afdelingsbestuursleden van Nickerie alsook  hun respectieve achterban  die zich destijds niet konden verenigen met de opportunistische stap van een kleine groep hoofdbestuursleden van de BVD,  thans aangesloten bij de gezuiverde en herboren versie van deze partij, namelijk De Nieuwe Leeuw. De koersombuiging van 180 graden door D. Sardjoe is zeer zeker niet in het belang van de achterban gedaan, maar dient alleen het eigen belang en dat van enkele trawanten. Wij hebben altijd gesteld geen probleem te hebben met samenwerken met wie dan ook, maar je eigen huis opgeven om in te trekken elders waar bittere ervaringen mee zijn opgedaan in het verleden is een te verregaande en afkeurenswaardige stap.’
 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: