Bromfietser weer tegen elektriciteitsmast aangekomen

Zondagavond is een bromfietser tegen een elektriciteitsmast aan de Peltophorumlaan, een zijstraat van de Cassialaan te Houttuin, aangekomen. De bromfietser heeft ernstige letsels opgelopen. Hij werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Over de toestand van de bromfietser is niets bekend.
Afgelopen week kwam de 19-jarige bromfietser K.D. ook tegen een elektrische mast aan. De bromfietser kwam later op de dag te overlijden in het Academisch Ziekenhuis. Vrijdagavond reed hij op zijn bromfiets aan de Gobajolaan te Houttuin. Bij het nemen van een van de bochten in de Gobajolaan kwam de bromfietser tegen een elektriciteitsmast aan. Uit informatie blijkt dat de bromfietser zeer waarschijnlijk de controle verloor over de besturing van zijn bromfiets. Hij raakte zwaar gewond en werd vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Zaterdagochtend gaf hij de geest.
Saskia Bandhan  
 
 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: