Breaking News: Grote brand woedt op emplacement Hi-Telcom

Er woedt een grote brand uit op het emplacement van Hi-Telcom aan de Boschreitzweg te Highway. Grote rollen met telecomkabels staan in brand. De eerste brandweerwagen die arriveerde was al snel door haar watervoorraad heen. De watertruck kwam pas na ruim drie kwartieren aan. Intussen verspreidde de brand zich uit. Gelukkig is de schutting van het voormalig Motor City-terrein hoog, waardoor de brand niet kon uitslaan naar de belendende panden in dit dicht bewoond gebied. Na een half uur brand viel een deel van de schutting ook neer. De vermoedelijke oorzaak van de brand is een neergestreken vuurwerkdeel op het openluchtterrein, waar al het materiaal van het bedrijf staan (Later meer……..)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: