PVV behaalt vijfde zege op Benfica

De  Politie Voetbalvereniging (PVV) heeft haar laatste wedstrijd  in de voetbalcompetitie van de Nieuwe  Generatie Voetbal  Bond (NGVB) voor het jaar 2012 met haar vijfde zege afgesloten. PVV won met 4-0 van Benfica, een score die reeds bij de rust was bereikt. Roche Pakoen scoorde hierbij een zuivere hattrick (3x), terwijl  Jayson Fraenk voor de 4-0 zorgde. Slee Juniors klopte Napoli eveneens met 4-0, na een 1-0 rustscore. De doelpunten van Slee Juniors kwamen van Etiene Amiemba (2x), Diego Bodjie en Robby Bodjie. Maar ook Puwanani ging met 0-4 ten onder tegen Jong Aurora. Bij de rust leidde Jong Aurora met 2-0. Wondo Gregor (2x), Minot Vorstwijk en Finidi Jabini scoorden voor Jong Aurora, die zijn eerste overwinning behaalde uit vijf wedstrijden.
PVV en  Flora hebben nu de koppositie ingenomen met elk vijf om vier gewonnen wedstrijden. Op de derde plaats volgt Slee Juniors met vier gewonnen en één verloren. De vierde plaats is voor Napoli met twee gewonnen, één gelijk spel en twee verloren wedstrijden. Alabi Boys, de nieuwkomer, bezet de vijde plaats met twee gewonnen en drie verloren wedstrijden.
In de U-20 klasse kwamen Jong Aurora en Flora niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Jong Aurora nam bij de rust een verrassende 2-0 voorsprong door doelpunten van Anduele  Jabini, maar moest toch aan Flora een gelijkspel afstaan.  Stef  Krimbo en Kelay Vink zorgden voor de gelijkmaker van Flora. Slee Juniors klopte Puwanani met 4-1, na een 1-0 rustscore. Voor Slee Juniors scoorden Marcello Doekoe, Kemacen Doekoe, Robby Bodjie en Kostadino Amania. Kenji Troenoardjojo kon de eer redden voor Puwanani.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: