Ook Mega niet opgewassen tegen Zoelen

De ploeg van Zoelen is momenteel niet te stuiten bij de Sportbond Commewijne (SBC). Ze boekt de ene na de andere overwinning. Afgelopen weekend werd Mega het slachtoffer van de koploper. Na een 1-0 ruststand won Zoelen met 5-1 door goals van L. Partwintono (2x), Ch. Kobo (2x) en G. Sankarsa. Voor Mega redde Rudi Safoe de eer. Black Tiger uit Rust en Werk won na een 3-2 ruststand met 5-3 van Blue Wings. H. Sodiko, M. Sotroardjo, Salimin (2x) en Etjeh scoorden voor Black Tiger. S. Gajadhar, Tjietaram en Nagisar scoorden voor Blue Wings. Jong Mariënburg speelde 0-0 gelijk tegen Locomotief. Ellen won met 5-2 van Indo na een 1-0 ruststand. Emillio Somohardjo en Valentino Wirjomadi maakten de goals van Indo. Moreno Rotgans (3x) en Damian Sontotirto (2x) scoorden voor Ellen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: