NJP'er Nickerie Regillio Dors: ‘Boetoe heeft politieke plank misgeslagen’

De voorzitter van het Nationaal Jeugdparlement (NJP), Derryl Boetoe, heeft de politieke plank misgeslagen. Dat is de mening van NJP’er van Nickerie Regillio Dors. Dors zegt dat het ieders democratisch recht is zich aan te sluiten bij welke politieke partij dan ook. ‘Voordat ik droomde NJP’er te worden, heb ik altijd ervan gedroomd een politieke carrière op te bouwen. Ik ben oprecht en vind dat de NDP voor mij de juiste partij is. NDP geeft een weerspiegeling van de gemeenschap en daar voel ik mij goed en veilig bij.’
Volgens Dors is het diezelfde politiek die Boetoe aan een baan bij de overheid heeft geholpen. Ook het huis en een voertuig zouden dankzij de politiek aan de NJP-voorzitter zijn gegeven. ‘En daar heb ik bewijzen van. Laat Boetoe mij nou komen vertellen wat hij als voorzitter tot nog toe heeft kunnen doen voor zijn achterban. Ik heb voor mijn Nickeriaanse jongeren op onderwijsvlak zaken gedaan kunnen krijgen. Mijn prestaties zijn waar te nemen en ook te meten. Ik heb onder andere ervoor gevochten dat de Nickeriaanse jongeren meer studiemogelijkheden krijgen aangeboden en dat het vervoer voor avondstudenten is aangepakt. Ook heb ik Suriname op internationale conferenties mogen vertegenwoordigen. Hiervan is er meermalen verslag gedaan in de media. De Nickeriaanse jongeren stappen zelf naar mij toe met hun problemen en vuren mij aan om het goede werk dat ik verricht, voort te zetten. Van president Bouterse krijg ik ook de ondersteuning. Ik weet in elk geval wel hoe ik als jeugdparlementariër binnen ben gekomen. Weet Boetoe dat wel van zichzelf? Hoe is hij NJP-voorzitter geworden?’
Voor 2013 heeft Dors grote plannen. Zo worden er met het NJP voorbereidingen getroffen voor Carifesta 2013, de districtscongressen en het Nationaal Jeugdcongres.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: