Man poogde 115kg ongekeurde rundvlees te smokkelen naar Albina

Zondagmorgen omstreeks 10.00 uur is een man aangehouden te post Stolkersijver met een hoeveelheid rundvlees. Hij trachtte ruim 115 kilo rundvlees te vervoeren naar Albina met de bedoeling het te verkopen. Het vlees was in 148 zakjes verpakt. Politiewoordvoerder Humphrey Naarden deelde Dagblad Suriname mee dat het vlees niet gekeurd was. Ook was de man niet in het bezit van een vergunning om het ten verkoop aan te bieden. Het vlees is in beslag genomen en na afstemming door de Veterinaire Dienst afgestaan aan de Paramaribo Zoo. De politiewoordvoerder zegt dat dit geval buiten proces is afgehandeld. De overtreder heeft een boete van SRD 2500 betaald. Nadien is hij heengezonden. Volgens Naarden behoort dit feit tot een economisch delict. Het kan buiten proces worden afgehandeld indien de overtreder de boete heeft betaald.
Saskia Bandhan     

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: