Breaking News: Mahinder Gopi geen onderminister meer

Mahinder Gopi is geen onderminister meer van het ministerie van Regionale Ontwikkeling (RO). Hij moest na een gesprek met de president en de RGB-minister onmiddelijk zijn portefeuille ter beschikking stellen. Onder dankzegging voor zijn bewezen diensten heeft de president diens portefeuille aanvaard. Dit meldt het kabinet van de president in een persbericht. Het ontslag van Gopi is een van de eerste maatregelen die getroffen is door president Desi Bouterse, nadat in de DNA bekend werd dat de voormalig onderminister 86.000 ha bos heeft gekregen voor houtkap. De president kondigde een onderzoek aan. Het breder onderzoek op het gebied van concessieverlening wordt voortgezet ten einde te komen tot een verantwoord en effectief beleid in deze.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: