3.5 kilo cocaïne in sim verstopt

Op 23 december zijn de 27-jarige A.M. en de 20-jarige W.B. aangehouden. De twee mannen hadden groente voor export aangeboden In deze exportproducten bevond zich een hoeveelheid van de groente sim. In de sim bleek in totaal 3.450 gram cocaïne verstopt te zitten. A.M. en W.B. zijn Surinamers. Alle personen en de in beslag genomen cocaïne zijn voor verder onderzoek overgedragen aan de Antinarcoticabrigade en in verzekering gesteld.
Het BID-team van de politie heeft het afgelopen weekeinde 4 drugssmokkelaars aangehouden op de J.A. Pengel internationale luchthaven. De 23-jarige Surinamer A.T. wilde op 21 december in de dubbele bodem van zijn reiskoffer 1.180 gram cocaïne smokkelen. Een 37-jarige Nederlander wilde op 22 december in de zijkant van zijn rugtas ook 2.051 gram cocaïne smokkelen.
De 21-jarige V.L. is dinsdagmiddag door de douane op de J.A.Pengel internationale luchthaven aangehouden toen bleek dat hij cocaïnebolletjes ingenomen had. V.L. kon niet exact aangeven hoeveel bolletjes hij geslikt heeft. Hij is intussen in verzekering gesteld en de Antinarcoticabrigade is belast met het verdere onderzoek.
 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: