Zware machines onbeheerd achtergelaten te Reebeerg

De politie van Lelydorp is gistermiddag geïnformeerd dat langs de weg te Reeberg-Zuid twee machines onbeheerd waren achtergelaten. Reeberg-Zuid is de weg die leidt naar het dorp Santi Gron. De politie van Lelydorp ging op onderzoek uit en de informatie bleek juist te zijn. Er is een buurtonderzoek verricht om erachter te komen hoe de machines daar langs de weg zijn terechtgekomen. Het buurtonderzoek heeft echter niets opgeleverd. De vrij zware machines zijn door een sleepwagen overgebracht naar het politiebureau Lelydorp. Aan de eigenaar of zij die iets afweten van deze machines wordt gevraagd om in contact te treden met de politie van bureau Lelydorp. Het vermoeden bestaat dat deze machines worden gebruikt bij goudwinningsactiviteiten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: