Vrouw op eigen erf beroofd van halsketting

Een 67-jarige bejaarde vrouw werd vrijdagmiddag 21 december rond 14.20 uur van haar gouden halsketting beroofd. De beroving vond plaats aan de Makambistraat te Boerbuiten in het resort Munder. Volgens politie-inspecteur Humphrey Naarden was de vrouw bezig met werkzaamheden op haar erf. Op een gegeven moment kwam een manspersoon naar haar toe om een adres te vragen. De crimineel verzon gewoon iets om de vrouw te naderen met de bedoeling de ketting van haar hals weg te rukken. Dat deed hij dan ook.
Naarden zegt dat de rover na de daad op een bromfiets is weggereden die hij ergens gereed had staan. Naarden zegt dat dit niet de eerste keer is. Vrouwen worden meestal slachtoffer van deze kettingtrekkers. Hij vraagt aan de samenleving om oplettend te zijn. ‘Indien  iemand op zoek is naar een bepaald adres of een straatnaam, laat hij je niet te dichtbij naderen. Probeer zoveel mogelijk vanuit een veilige afstand de persoon de nodige informatie te geven.’
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: