Eigenaar houthandel De Eenheid beroofd

Twee gewapende criminelen hebben Adyee Banwari, de eigenaar van Houthandel De Eenheid, zaterdagmorgen omstreeks zeven uur beroofd. Banwari arriveerde rond dat tijdstip, samen met een werknemer, op de werplek aan de Duisburglaan.  Op een gegeven moment liep de ondernemer naar de achterzijde van het bedrijf waar zijn arbeiders vertoeven, vermoedelijk om bedrijfssleutels op te halen. Banwari werd opgewacht door twee criminelen. De werknemers hoorden een geschreeuw en gingen er op af. Op een bepaald moment vuurden de criminelen enkele schoten af. Dit weerhield de werknemers niet om verder gegaan. Banwari had een geldtrommel bij zich die de daders hebben meegenomen.
Politie-inspecteur Humphrey Naarden bevestigt de beroving, maar weet niet hoeveel geld in de trommel zat. Tijdens de beroving hebben de criminelen Banwari waarschijnlijk met een eind hout een behoorlijke slag toegebracht aan zijn hoofd, waardoor hij een behoorlijke verwonding heeft opgelopen. Banwari was door de mishandeling niet aanspreekbaar. De ondernemer werd vervoerd naar de SEH voor medische hulp. De twee criminelen zijn met de geldtrommel het Saramaccakanaal ingedoken richting De Goede Verwachting. De politie heeft het gebied doorzocht, maar de daders konden niet in de kraag worden gevat.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: