De politieke partij BEP in opmars

In de haast afgelopen maand is hetvrij druk geweest met activiteiten die de politieke partij BEP in de samenleving heeft ontplooit. Zo heeft het hoofdbestuur van de Partij o.l.v. Drs Celsius Waterberg op zaterdag 1 december2012een bezoek gebracht aan het beneden Matawai gebiedmet nameCommissariskondre. Daar heeft het bestuur met de lokale gemeenschap vruchtbare gesprekken gevoerd. Een dag later en wel zondag 2 december is deKERN BAKA NISgeherinstalleerd. Het is het gebied achter de Anthony Nesty Sporthal.Een week later, zaterdag 8 december is een kinderdag viering gehouden in het Partij centrum aan de Nieuw Weergevondenweg no. 2. Ongeveer 300 kinderen hebben geparticipeerd bij deze kinderdagviering, welke ook tevens de officiële launch was van het Leespeetje project van CCS in het Latourgebied dat de BEP ook van plan is te ondersteunen.Zaterdag 15 december bracht het bestuur van de BEP een bezoek aan Santigron. De vergadering met de gemeenschap en het dorpbestuur was vrij positief. Op het Hoofdbestuur is een beroep gedaan voor vervolg.Op zondag 16 december heeft het hoofdbestuur een nieuwe kern nl “KERNLELYDORP” voor het Lelydorp gebied geïnstalleerd.
Zaterdag 22 december is op Albina,“KERN ST LAURENT” geïnstalleerd om het werk van de Partij daar te helpen coördineren.Tijdens al deze meetings is het Hoofdbestuur uitgebreid ingegaan op de actuele politieke situatie, alsook vragen waarmee de achterban zat over de recente ontwikkelingen binnen de partij. De boodschap van de Partij is goed overgekomen te oordelen naar de feedback die is verkregen.
Op vrijdag 28 december 2012 wordt een jaarafsluitingsmeeting gehouden in het Patij centrum aan de Nieuwweergevondenweg met leden, sympathisanten en belangstellenden. Na de meeting is er een BBQ afterparty geplant.
Het Hoofdbestuur van BEP

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: