Vrouw veroorzaakt zware botsing Lachmonstraat

Drie auto’s zijn vanmorgen betrokken geweest bij een botsing nabij de kruising van de Catleyastraat en de Jagernath Lachmonstraat. Een vrouwelijke chauffeur die met haar auto over de Catleyastraat reed verleende geen voorrang aan het verkeer rijdende over de Lachmonstraat. Het resultaat was een botsing tussen haar voertuig en twee andere auto’s die op de Lachmonstraat reden. In totaal zaten 7 personen in de drie voertuigen. Drie vrouwen en vier mannen. Twee van de personen raakten bekneld in hun voertuig en de brandweer moest aan te pas komen om ze uit hun benarde situatie te bevrijden. Alle betrokken personen zijn naar het ziekenhuis overgebracht voor medische hulp. Daarbij zijn twee slachtoffers ter observatie opgenomen en de vijf anderen mochten na behandeling naar huis. De voertuigen hebben behoorlijke schade opgelopen. De zaak is in onderzoek bij de politie van bureau Flora.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: