Stichting Suriprofs honoreert 2 projecten voor ruim € 85.000

Stichting ABSO en SV Inter Maretraite worden door stichting Suriprofs ondersteund in de verbetering van hun sportaccommodaties. Zo wordt voor beide het voetbalveld heringericht en zal er een uitbreiding van de voorzieningen plaatsvinden. De projecten worden eveneens ondersteund door de KNVB en de stichting Wilde Ganzen. De projectaanvragen van beide organisaties sluiten goed aan bij de doelstelling van stichting Suriprofs. “Wij zetten ons in voor jongeren en kinderen in Suriname. De projecten voor Stichting ABSO en S.V. Inter Maretraite hebben een duurzaam doel en stimuleren, middels sport en spel, het welzijn van samen meer dan 400 jongeren en kinderen. Met het geld worden beide sportaccommodaties verbeterd door onder meer een herinrichting van de voetbalvelden, de aanleg van veldverlichting en een kinderspeelplaats.” aldus Stanley Menzo, voorzitter stichting Suriprofs. De werkzaamheden voor de sportaccommodaties gaan dit jaar nog van start en moeten in april 2013 zijn afgerond.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: