Politie Latour houdt halskettingrover aan

De politie van Latour heeft woensdagmiddag omstreeks 18.00 uur een halskettingrover in de kraag gevat. Volgens de benadeelde, een vrouw, was zij reeds eerder beroofd. Op grond van getuigenverklaringen heeft de sterke arm de verdachte kunnen aanhouden. De getuige die de politie de nodige informatie verschafte, had de verdachte aan de Ramgoelamweg gesignaleerd. Hij speelde de informatie snel door aan de politie. De politie zou thans in staat zijn heel snel te handelen.  ‘Wij zijn in een feestmaand. Bepaalde elementen die geen vast inkomen of bijna geen inkomsten hebben, komen aan hun geld door overal in te breken. Het is de samenleving ook wel opgevallen dat de strafrechter de laatste tijd geen grappen maakt met de inbrekers en de rovers. Zij krijgen vrijwel allen de maximale gevangenisstraf opgelegd.’ De politie attendeert de samenleving erop voorzichtig te zijn. ‘Loop niet met veel sieraden en geld op straat.’
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: