kerstviering first lady:


‘Goed georganiseerd en lekker genoten.’ Dat waren zo wat de reacties van de seniorenburgers met wie Dagblad Suriname sprak. Duizend seniorenburgers zijn door first lady Ingrid Bouterse in het zonnetje gezet gisteren. Tijdens de kerstviering in het Flamboyant Park zijn ze bedacht met een kerstpakket. De ‘oudjes’ hebben onder het genot van hapjes, een maaltijd en een drankje ook de benen los kunnen gooien op de tonen van twee Cubaanse bands die zich momenteel in Suriname bevinden. Ook mevrouw Bouterse heeft flink de benen losgegooid. De first lady zegt niet iedereen te kunnen bereiken, vandaar dat er ieder jaar een andere groep wordt uitgenodigd door het kabinet van de first lady. (Tekst: Widjai Ganesh/DBSfoto’s: Anil Ramkumar)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: