Feyenoord neemt straatlengte voorsprong op de rest

Nieuwkomer Feyenoord gaat als sneltrein omhoog op de ranglijst in de tweedeklasse van de Lelydorp Sportbond (LSB). De club uit Rijsdijk won afgelopen weekend met 4-0 van Tuinstad door doelpunten van Rayen Piemoe, Regillio Swedo (2x) en Aubrey Clemens. Feyenoord heeft nu een 8 punten voorsprong aan het eind van de eerste ronde op de naaste concurrent Jong De Ster, maar heeft wel een wedstrijd meer gespeeld. Jong De Ster versloeg Jai Gandhi met 2-0 door goals van Furguel van der Kamp. Bangun Muda won zondag in deze tweedeklasse met 1-0 van Utrecht door een goal van Rogino Huisden. Utrecht won vrijdagavond wel van Ras’75 met 4-2 door goals van Stefano Misaine (3x) en Moreno Popke. Hans Fernand scoorde beide goals van Ras’75.
In de U-20 klasse won Parana met 8-1 van Jong De Ster door doelpunten van Jonathan Ngadiman (2x), Gilliamo Araitjamare (3x), Rano Jasatirta en Gelvin Sandjon. Voor Jong De Ster maakte Justin Karijowiredjo het enig doelpunt. Rodan en Real Poerwo speelden 1-1 gelijk. Gredchan Rabidin gaf Real Poerwo een 1-0 voorsprong in de 4de minuut. Dit werd ook de ruststand. In de 65ste minuut van de tweede helft kreeg Geffancy Pawirodikromo van Real Poerwo de rode kaart wegens natrappen. In de 84ste minuut kreeg Kishan Jogie van Rodan ook rood wegens het trappen van de tegenstander. Pas in de 89ste minuut maakte Rodan gelijk middels een goal van Shefford Kasandikromo.
In de U-17 klasse heeft Parana met 4-3 gewonnen van Jong Rambaan. De ruststand was 3-1. Silvio Biswane, Quincy Partosemito van Jong Rambaan scoorde een auto-goal en Xavio Sabajo scoorden voor Parana. Bij Jong Rambaan kwamen de goals van Quincy Partosemito (2x) en Romano Karijodiwongso. Real Java kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Ras’75. Morgan Sodinomo scoorden voor Real Java en Devalo Misasie voor Ras’75. In de U-15 klasse won Parana met 5-0 van Real Java. Xaviero Sariman, Junhio Srisria (2x) en Alessandro Kana scoorden de treffers.

Stand Tweedeklasse:
# Team

W

P

V

T

1 Feyenoord

6

16

18

5

2 Jong De Ster

5

8

10

11

3 Bangun Muda

6

8

16

13

4 Utrecht

6

7

12

12

5 Tuinstad

5

7

8

15

6 Jai Gandhi

6

5

13

11

7 Ras’75

5

4

6

16

 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: