Zoelen blikt Vios in

Bij de voortzetting van de competitie bij de Sportbond Commewijne, heeft Zoelen met 5-1 gewonnen van Vios. De ruststand was 2-1. Dinesh Dial werd de grote man in deze wedstrijd met een hattrick. Cherry Kobo en Cedric Bobie scoorden de andere goals van Zoelen. Voor Vios redde de speler Orlando de eer. Het blijft regenen van rode kaarten bij deze bond. Afgelopen weekend was zulks weer het geval.  In deze wedstrijd kregen Quincy Valpoort en Osvaldo Santiwi van Vios rood, beiden 2x geel, van arbiter Amelo. Bij Zoelen was er rood voor Marciano Bobie.
Mega boekte een 3-1 overwinning op Ellen. De ruststand was 1-0. Rudie Saffoe (2x) en Lames Main scoorden voor Mega, Moreno Rotgans voor Ellen. Arbiter Clyde Playfair kleurde Joey Babel van Mega rood in de 85ste minuut. Een doelpunt van Vincent Akaamba was genoeg voor Locomotief om van Indo te winnen (1-0). Jong Marienburg won met 4-2 van Jong Blue Wings. Bij rust leidde Blue Wings met 2-0 door goals van Raymond Corsten. Voor Jong Marienburg scoorden Kinsky Amatredjo, Kevin Chobin, Fabian Soemba (3x).