Waterprobleem Jarikaba aanzienlijk verbeterd

Het waterprobleem op Jarikaba is grotendeels opgeheven. Parlementariër Mahinder Jogi zegt blij te zijn met het optreden van Natuurlijke Hulpbronnen. Echter heeft hij pas resultaat kunnen boeken, nadat de situatie breedvoerig in de media kwam. Gelijk na een uitzending werd hij overstelpt met telefoontjes van mensen die hij in geen weken kon bereiken. De coördinatie van het hele drinkwatergebeuren op Jarikaba is overgenomen door het hoofd van de dienst Watervoorziening zelf. Jogi complimenteert Marlon Oosterling, diensthoofd, voor zijn interventie. De waterdistributie verloopt goed, want vanaf dat moment heeft Jogi geen klachten meer van de bewoners gehad. Er worden dagelijks ladingen water geleverd. De mensen worden voorzien in hun behoefte. Volgens Jogi was het watertekort in dit gebied mede te wijten aan gebrekkige coördinatie. De situatie is nog niet wat het wezen moet, maar het is aanzienlijk verbeterd.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: