Paranam maakt het tot een een vrolijke schiettent tegen Houttuin

De ploeg van SV Paranam heeft er een vrolijke schiettent van gemaakt in de competitiewedstrijd tegen SV Houttuin in de Eersteklasse van de Domburg Sportbond (DSB). Na een 5-2 ruststand won ze met 8-3. De ongeslagen ploeg uit Paranam nam reeds in de 3de minuut een voorsprong via good old Ronny Vrede. Na 6 minuten spelen zette Belfon Pansa ze op 2-0. Lorenzo Sana bracht Paranam op 3-0 in de 10de minuut. Vrede scoorde in de 13de minuut de 4-0 binnen. Houttuin scoorde een aansluitingstreffer in de 24ste minuut via Evenildo Drielingen (4-1). Maar 3 minuten hierna maakte Mike Nijda de 5-1 voor Paranam. In de 29ste minuut scoorde George Malon de 5-2 voor Houttuin, wat ook de ruststand werd. Na 5 minuten spelen in de tweede helft bracht Malon de stand op 5-3. Maar verder dan 3 goals kwam Houttuin niet. Vrede maakte in de 64ste minuut zijn hattrick compleet en bracht Paranam op 6-3. Sana (80) en Olton Amoksie (87) maakten de 8 vol voor Paranam. Samen met All Star 2010 zijn ze de ongeslagen koplopers bij de DSB.
Arsenal versloeg Vasco met 3-2, na een 2-2 ruststand. Earvin Karijomanggolo scoorde het winnend doelpunt in de tweede helft voor Arsenal. Eerder hadden Jonathan Wortel en Miquel Darson gescoord. Voor Vasco vond Yevgeny Aloema tweemaal het net. Boxel’71 won met 1-0 van Redijk. De speler Antonius scoorde in de 11de minuut het enig doelpunt.
De topper in de Tweedeklasse ging tussen de ongeslagen ploegen van Kesuzu en Kitha. Na een 4-0 ruststand won Kesuzu met 4-2. Dijon Nijshal, Guillermo Fris en Wilgo Maatrijk scoorden voor Kesuzu. Voor de ploeg uit Powakka scoorde Lorenzo Calli tweemaal. Anuraag versloeg Manhattan met 4-1, na een 1-0 ruststand. Rajershkumar Hindori (2x), Parry Santirta en Miquel Tjokrodirejo scoorden voor Anuraag. Marlon Hardjopawiro redde de eer voor Manhattan.
De Domburg Sportbond is in rouw. Haar trouwe bestuurslid, de heer H. Karijodikromo, meer bekend als ‘Pa Kemis’ is haar komen te ontvallen. Pa Kemis heeft jarenlang zijn dienst bewezen aan de bond. Hij bereikte de leeftijd van 76 jaar.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: