Inter Milan bezorgt Amar Deep forse nederlaag Reebo verliest derde keer oprij

De talk of the town te Leidingen en omgeving afgelopen weekend was de ontmoeting tussen de ongeslagen ploegen, koploper Amar Deep en Inter Milan, in de competitie van de Solo. Amar Deep had een punt voorsprong op Inter Milan, maar had ook een wedstrijd meer gespeeld. De ploeg van voorzitter Glenn Piroe en trainer Regillio Vroom kon echter geen vuist maken tegen de versterkte ploeg van Inter Milan. Onder leiding van trainer Ramsaroep won Inter Milan met 5-2, na een 4-0 ruststand.
In de 17 e minuut was het Etienne Linger die middels een strak schot buiten het strafschopgebied Inter op 1-0 bracht. Drie minuten daarna was het de speler J. Bihari die met een kopbal de stand op 2-0 bracht. Linger maakte vervolgens 3-0 in de 40ste minuut en twee minuten daarna was het Johannes Asaimi die de ruststand op 4-0 bepaalde. Na de rust kwam Amar Deep terug en reduceerde de stand naar 4-2 middels doelpunten van Z. Kensmil en R. Amiemba. Echter nam Inter Milan daarna de wedstrijd weer over en maakte Asaimi in de 80ste minuut het vijfde doelpunt. Eindstand 5-2. Deze wedstrijd werd geleid door arbiter Jermain Elskamp.
Pehchan maakte geen fout en versloeg Semo met 3-0. Doelpuntenmakers waren Ramgatie V., Dos Santos J.en Toelsie V. Met Reebo gaat het niet meer goed.De jonge zeboe’s werden met 2-0 verslagen door Selection. Doelpuntenmakers waren Rakhan Romario en Chotkan Ravish. Hiermee verloor Reebo haar derde wedstrijd op rij. De jonge jongens van Koewarasan, KSV, boekten een 2-1 overwinning op The Friends. Doelpuntenmakers aan de kant van KSV waren Fabian Kartopwario en Dween Kromopawiro, terwijl Jean Baptiste de eer redde voor The Friends.
De wedstrijden werden geleid door de arbiters Bhoelai, Critchlow en Kenson. Rawiedath Rathipal is de coordinator van de scheidsrechters. Op woensdag 19 december wordt de competitie voortgezet met de wedstrijd WVV – Selection. Deze wedstrijd wordt om 19.30 u gespeeld op het veld van Pehchan.

Standenlijst competitie Solo:
# Team

W

P

1 Inter Milan

5

13

2 Pehchan

6

13

3 Amar Deep

6

11

4 Semo

5

9

5 Reebo

6

7

6 Selection

4

6

7 KSV

5

4

8 WVV

4

0

9 The Friends

5

0

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: