Geen verrassingen bij awardsavond badmintonbond

Tijdens het gala van de Surinaamse Badmintonbond (SBB) zondagavond waren er geen verrassingen tijdens het awardgedeelte. Zoals verwacht werd Mitchel Wongsodikromo gekroond tot badmintonspeler van het jaar en Crystal Leefmans speelster van het jaar. Er was ook geen discussie wie de talentvolste speler van het jaar zou worden. Deze was weggelegd voor Soren Opti. Bij de meisjes ging de titel naar Rugshaar Ishaak. Wongsodikromo won dit jaar alle Surinaamse toernooien, inclusief een tripple kampioenschap tijdens de nationale kampioenschappen. Leefmans behaalde dezelfde titels op vrouwengebied nationaal. Internationaal won Wongsodikromo zilver in het herenenkel in Nederland tijdens het BC Trilan Tournament, enkel brons en zilver gemengddubbel in het 49ste Hoofdstadtoernooi, landelijk zilver bij de senioren Carebaco, brons herendubbel in Miami en goud op het gemengdubbel tijdens de Suriname International. Leefmans imponeerde internationaal door semikampioen te worden in het enkelspel van de sterk bezette Suriname International. Verder won ze op dit toernooi ook goud op de damesdubbel en gemengddubbel. In Miami, Nederland en de Carebaco games haalde ze ook heel wat goud, zilver en brons.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: