Flora in moeilijke wedstrijd langs Alabi Boys

In een zwaar bevochten strijd is aan de  SV Flora gelukt om in de competitie van de Nieuwe Generatie Voetbal Bond (NGVB) een moeilijke 4-3 zege te behalen op Alabi Boys. Het lukte aan Flora niet om in deze strijd zijn wil op te leggen aan de tegenstander.  De semikampioen speelde een heel slechte wedstrijd en kwam moeilijk tot hoogtepunten in zijn spel. Alabi Boys toonde zich een tegenstander, die  doelbewust op uit was op een overwinning. Indien Alabi Boys met meer overleg in zijn spel te werk was gegaan, dan was zeker hun doelstelling voor een zege bereikt. Echter geheel tegen het geleverde spelbeeld, waarin Alabi Boys het voor het zeggen had, was het Flora die in de 12de minuut verrassend middels  Valentino Wilsterman op 1-0 kwam. Maar Alabi Boys bleek een doorzetter te zijn, want  in de 22ste minuut zorgde Eslie Banai voor de gelijkmaker. In de 27ste minuut was het  Reginald  Kodemusu die de supporters van Alabi Boys lieten juichen toen een 2-1 voorsprong werd genomen. Maar Flora kwam terug in het spel, waarbij Kenrich Goudmijn met twee treffers in de 37ste en 45ste minuut voor een 3-2 rustscore zorgde. In de 67ste minuut  van de  tweede helft konden andermaal de supporters van Alabi Boys juichen toen  Radjen Banai  de gelijkmaker liet noteren. Maar het geluk was niet aan de zijde van Alabi Boys want in 86ste minuut besliste de ingevallen Clarence Blatz de strijd voor Flora door de eindscore op 4-3 te bepalen.
Slee Juniors  liet zich niet pakken door Benfica , door deze resoluut met een 5-1 nederlaag naar huis terug te sturen. In de 18de minuut opende Slee Juniors de score middels Edel Haabo, maar Benfica antwoorde na vier minuut (22) terug met de gelijk maker van Argil Landus. Hierna beheerste Slee Juniors het spel volkomen en beging Benfica de grote fout om in  het tempo van Slee Juniors  te gaan spelen. Na een 3-1 ruststand bepaalde Slee Juniors de eindscore op 5-1. Densi Amiemba scoorde hierbij twee strafschoppen, via Olton Doekoe en Robby  Bodjie.
In de U-20 klasse slaagde Vasas erin om een 2-1 overwinning te boeken op Napoli. Deze score was reeds bij de rust bereikt. Voor Vasas scoorden Diego Wolff en Faustino Koster, terwijl voor Napoli het Regillio Bomisa was. Op het programma voor woensdagavond om 18.00 uur:Napoli tegen Alabi Boys en om 20.00 uur  PVV tegen Jong Aurora.