Criminelen maken woongebied dc Samsoedien onveilig

Inbrekers hebben de woning van districtscommissaris (dc) Roline Samsoedien overhoop gehaald. Zaterdagmiddag toen de dc thuis arriveerde, kreeg zij de schrik van haar leven. Haar hele woning was overhoop gehaald. De inbrekers zijn met een onbekende hoeveelheid sieraden ervandoor gegaan. ‘Het ergste is dat de jatters mijn medaille, mijn onderscheiding van de president, hebben meegenomen samen met een gouden speld die ik van RO had gekregen in verband met mijn 40 dienstjaren.’ Samsoedien zegt dat zij niet veel geld en sieraden in huis had.
De dc voelt zich niet meer veilig. Zij geeft aan dat de criminelen de gangen van de slachtoffers nagaan. Volgens Samsoedien heeft men voor het eerst last van inbraken en diefstalen in de buurt van de Tweede Rijweg. Naast de woning van de dc is er een kreek die momenteel droog is gelopen. De inbrekers hebben twee planken in de droge bedding geplaatst om toegang tot haar erf te krijgen. De inbrekers hebben andere waardevolle spullen gewoon laten liggen. Volgens de dc waren de jatters op zoek naar geld en sieraden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: