Joel Luchtman derde jaar op rij tennisser van het jaar

Voor de derde keer op rij is Joel Lutchman uitgeroepen tot tennisser van het jaar op het gala van de Surinaamse Tennisbond in het Auditorium van Self Reliance. In het vrouwenklassement was het Arantxia Wijngaarde die met de titel ervandoor ging. Verwacht werd dat Lutchman dit jaar afgetroefd zou worden door de nummer 1 op de ranglijst van Suriname, Jamie Roep. Maar dat gebeurde niet en Lutchman pakte zijn hattrick. Wijngaarde, die momenteel in de VS studeert en traint, had minder concurrentie bij de dames. Ze is ook de nummer 1 op de ranking bij de dames.
De award voor most promising tennisser ging bij de heren naar Gian Mannes en bij de dames naar Anjali Ramhit. Bonni Manstra en Rowena van Dijk wonnen de awards voor most improved tennissers. Edje Samson en Karin Kuhn kregen de fairplay award bij de senioren en bij de jeugd ging deze prijs naar Tamiro Landbrug en Shannon Jong Pian Ki.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: