Boma Star stelt teleur in Nickerie KD verliest op Albina

De delegatie van Boma Star die afgelopen weekend naar Nickerie vertrok om te spelen tegen Santos, had nooit gedacht dat ze met minder dan 3 punten naar Wanica zou terugkeren. Maar ze kwam bijna van een koude kermis thuis. De hekkensluiter wist een 1-1 gelijkspel uit de bus te halen in Nieuw Nickerie. De teleurstelling bij de Boma Star-spelers, bestuur en supporters was heel groot. De kampioenskandidaat die momenteel op de derde plaats staat, heeft belangrijke punten laten liggen. Voor Santos is dit een opkikkertje en motivatie om de strijd tegen degradatie aan te gaan. De eerste helft was 0-0. In de tweede helft kwam Santos na 2 minuten spelen op 1-0 middels Gaultier Gomes. Maar een minuut hierna maakte Mitchell Kisoor de 1-1 voor Boma Star. De ploeg van Ro Biharie kreeg in de wedstrijd heel veel kansen om met de 3 punten terug te keren, maar Santos-goalie Lucien Martoredjo was subliem en redde zijn ploeg van nog een nederlaag. Op Albina heeft Kamel Dewaker (KD), de enige ongeslagen ploeg tot afgelopen weekend, verloren van Papatam met 2-0. De Ster verloor thuis van ACoconut met 1-3, terwijl Voorwaarts in eigen huis met 1-2 ten onder ging tegen Inter Rica.