Suribet nu ook in Guyana

Sinds vrijdag 14 december heeft Suribetting NV ook een filiaal in Guyana. De bekende Suribet-betsysteem zal in ons westerbuurland opereren onder de naam Superbet. In Georgetown opende Suribetting-directeur Martin Subero in aanwezigheid van een 50-tal gasten de nieuwe vestiging. Naast Suriname en Guyana is Suribetting ook actief in Oeganda en Cyprus. Wat Sportbetting NV uniek maakt, is dat ze een volledig Surinaamse bedrijf zijn, waarbij de software ook geheel in Suriname is ontwikkeld, te weten voor Ysec IT.
Vanuit Suriname is een team van 5 personen onder leiding van Subero bezig geweest met de opzet en volledige ondersteuning in Guyana. Onder leiding van de Fransman Pierre Cabrit van Suribet, en een team van Guyanese managers zullen de operaties uitgevoerd worden. Suribet is blij met het feit dat de vergunningsaanvraag, toestemming van politie en brandweer binnen twee maanden rond was.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: