RB Enterprises opent 35ste servicecenter

Gisteren was het een grote dag voor de familie Salik. Omstreeks 14:30 uur werd door middel van het doorknippen van een lint de opening verricht van Servicestation Salik. Bij de opening was de directeur/eigenaar van RB Enterprises, Roy Boedhoe, prominent aanwezig. Het is het 35ste servicestation van Boedhoe. Voor servicestationhouder Radjkoemar Salik was de dag van gisteren een heel bijzondere. Dankzij Boedhoe kon er een servicestation worden gebouwd op zijn erf op de hoek van de Henri Fernandes- en Kwattaweg. In gesprek met Dagblad Suriname zei Boedhoe dat hij alles heeft gebouwd voor Salik zonder enige tegenprestatie.
De olieproducten zullen worden aangeleverd door RB Enterprises. Salik gaf de krant te kennen dat het juist Boedhoe was die met het idee kwam om een servicestation neer te zetten op de locatie. Jarenlange arbeid en een coöperatieve houding zijn beloond geworden. De bouw heeft in totaal 9 maanden geduurd met veel ups en downs. Boedhoe kreeg gisteren een presentje aangeboden waarop stond geschreven: ‘het geheim van succes zit in het doorzettingsvermogen’. In een bijbehorende shop worden ook smeermiddelen, auto accessoires en versnaperingen verkocht. Volgende week zaterdag opent Roy Boedhoe het 36ste servicestation aan de Indira Gandhiweg. Servicestation Jainath zal om 18:00 uur worden geopend voor het publiek.
N.Ramjiawan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: