Parmessar wil duidelijkheid RO-minister in smeergeldkwestie dc Bink

NDP-parlementariër Rabin Parmessar heeft gisteren de kwestie van dc Ingrid Karta-Bink aangehaald in de DNA. De dc wordt door kermisorganisator Jairadj Gajadien van Pet’s Promotion beschuldigd van het aannemen van smeergeld. De kermishouder heeft dit publiekelijk kenbaar gemaakt met een bord voor zijn kermisterrein te Meerzorg. De dc heeft intussen ontkend ‘tyuku’ te hebben gevraagd voor het verlenen van vergunning. Parmessar vraagt RO-minister Stanley Betterson om de DNA uitleg te geven over de belediging van de hoge functionaris. ‘De RO-minister moet ons de juiste versie van dit verhaal geven. We kunnen ons hoofd niet in het zand steken’, zei Parmessar.
Volgens Bink wilde de ondernemer in alle weekenden van december kermisactiviteiten organiseren. Aangezien er veel kinderen naar de kermis gaan en de schoolprestaties in Commewijne gedropt zijn, heeft ze de vergunning geweigerd. De ondernemer vertelt dat de dc SRD 12.000 aan smeergeld eiste voor de vergunning. ‘Normaliter vroeg ze SRD 2.000 en dat kon ik me wel permitteren. Maar SRD 12.000 is teveel’, aldus de kermisorganisator.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: