Moordverdachte voelt zich onwel Zaak uitgesteld naar 24 januari

De zaak van de verdachte R.G., die ervan beschuldigd wordt zijn ex- vriendin op 25 oktober in koelen bloede te hebben vermoord voor Nil’s Copy Center, is uitgesteld naar 24 januari. R.G. staat terecht voor moord en doodslag. De verdachte voelde zich onwel toen hij naar de zitting werd vervoerd. Hij werd gelijk afgevoerd naar het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS). R.G. is patiënt van het PCS.
Sharlene Mertowirjo werd op donderdag 25 oktober omstreeks 16:00 uur door R.G. doodgeschoten. Sharlene had haar werkplek bij Nil’s Copy Center verlaten en was al in haar auto gestapt toen de man het vuur opende. Zij was op slag dood. De man sloeg na de moord op de vlucht, maar werd kort daarna op aanwijzing van een ooggetuige aangehouden door de politie.
Voor gisteren waren enkele getuigen gedagvaard, maar deze konden niet gehoord worden. De officier van Justitie heeft de zaak wel voorgedragen. De rechter heeft behoefte om eerst twee psychiaters te horen. De getuigen worden op de daaropvolgende zitting gehoord.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: