Breeveld ruikt corruptie bij levering goederen naschoolse opvang

Veel personen zijn voorstaander van de naschoolse opvang in Suriname, ook DOE-voorzitter en parlementariër Carl Breeveld. ‘Maar de financiële kant van dit project moet serieus bekeken worden. Ik begrijp dat er ‘overfacturering’ van geleverde producten plaatsvindt’, zei Breeveld in De Nationale Assemblee (DNA) gisteren tijdens de begrotingsbehandeling. ‘We kunnen als Surinamers naar corruptie riekende praktijken niet ‘blauw blauw’ laten’, stelt hij refererend aan de Internationale Anticorruptiedag die zondag herdacht werd. ‘Ik roep de bevolking op om iedere vorm van corruptie aan de kaak te stellen. Sta op en laat uw stem in deze krachtig horen.’ Geruchten doen de ronde dat voor het project van naschoolse opvang alleen bepaalde ondernemers in aanmerking komen om goederen te leveren ten behoeve van de voeding en drank van de schoolkinderen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: