VTS steunt instelling voor kinderen met spierziekten

De Veteranenvoetbalvereniging VTS (Vrije Tijds Spelers) is bezig haar jaarprogramma af te werken en in dat kader heeft zij gemeend met haar onderdeel Donaties, de instelling voor kinderen met spierziekten te ondersteunen met bruikbare spullen. Het bestuur, dat onder leiding staat van Harry Soekhlal, heeft dankzij de ondersteuning van haar leden, medebestuursleden en sympathisanten tien klerenkasten en een voorraadkast kunnen doneren.
Het Duchenne Spier Dystrofie Centrum, gelegen aan de Cassialaan, was zeer ingenomen met de kasten, omdat de kinderen nu netjes hun kleren kunnen opbergen en kan de keuken een voorraadkast goed gebruiken. De kinderen waren zichtbaar blij en maakten gelijk gebruik van de kasten. Het lid John Gadjradj werd extra bedankt door de instelling, omdat hij alles in het werk heeft gesteld om deze donatie op tijd te verwezenlijken.
Soekhlal zei het een eer te vinden deze handeling te plegen en hoopt dat er niet alleen goed gebruik van wordt gemaakt, maar ook zuinig ermee wordt omgegaan. De ontvangers vonden het een goede zaak dat VTS naast voetbal ook oog heeft voor noodlijdenden in de gemeenschap en wensten ze nog vele gezonde jaren en dat deze activiteit zich mag blijven herhalen. In antwoord hierop zei de voorzitter van VTS dat het niet alleen hierbij zal blijven en verzekerde de leiding ervan dat de VTS-leden individueel zullen worden aangespoord om niet gebruikte bruikbare spullen te doneren aan deze instelling.
VTS is een 18 jaar oude club en zal op 15 december haar jaarafsluitingsfeest houden, waarbij de oud-bestuursleden en donateurs bedacht zullen worden. De veteranenvoetbalvereniging zal zich blijven inzetten voor een evenwichtige samenleving, waarbij de behoeftigen niet in de steek gelaten zullen worden.
 

error: Kopiëren mag niet!