Smokkelaars proberen drugs in snoep

Het BID-team heeft op zondag 9 december de 68-jarige S.K. aangehouden. In een zak is aangetroffen en in beslag genomen Garoto chocolade, waarin 1.554 gram cocaïne verborgen zat. De verdachte is overgedragen aan de Narcoticabrigade. Eveneens heeft het BID-team op dinsdag 11 december de 28-jarige Nederlandse L.D. aangehouden. Zij poogde 3.350 gram cocaïne te smokkelen naar Nederland. De drugs waren verborgen in onder andere 96 bolletjes Pralines chocoladesnoepjes (1.534 gram), 56 bolletjes in de Chinese snoep Haw Flakes (697 gram) en in 17 pakjes kokospoeder Chaw Tam Brand (1.119 gram). Beide verdachten zijn hangende het onderzoek door de Narcoticabrigade in verzekering gesteld.
De Narcoticabrigade heeft op dinsdag 11 december tijdens een actie de 33-jarige M.E. in zijn woning aangehouden. Op hem werden aangetroffen en in beslag genomen 1 bol en 10 wikkels marihuana met een totaal gewicht van 126,5 gram.
 
 
 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: