Inbrekers aangehouden met waardevolle spullen

In de maand november van dit jaar zijn 3 inbrekers aangehouden door de politie. Bij die gelegenheid zijn in hun bezit aangetroffen 2 BlackBerry-toestellen (modelnummers: 8520 en 9300), 43 bankbiljetten van SRD 100, 26 bankbiljetten van 500 peso’s, 1 bankbiljet van Euro 100 en 1 bankbiljet van 20 Israëlische Sjekel (munteenheid van Israel). In het bezit van deze inbrekers zijn ook aangetroffen een gouden halsketting met munthanger, een paar gouden oorbellen (zgn. mattenklopper model met steentjes), 2 gouden kindervingerringen, een zilveren halsketting met hanger, een paar goud/zilveren oorhangers en twee contactsleutels vermoedelijk van een bromfiets. Benadeelden of belanghebbenden mogen voor inzage terecht op de afdeling Recherche van het politiebureau te Nieuwe Haven. De tijdstippen voor inzage zijn vanaf 07.00 uur tot en met 15.00 uur.
 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: