DNA uit de hand:

Tijdens de spreekbeurt van het DNA-lid Rashied Doekhie liep het bijna weer uit de hand gisteren tijdens de voortzetting van de begrotingsbehandeling. Zwaaiend met een document uitte Doekhie beschuldigingen richting SPA-parlementariër Guno Castelen. Die sprong uit zijn vel na de beschuldiging en zei dat Doekhie alweer de ‘awari domri’ uithing door zonder bewijzen beschuldigingen te uiten, iets wat hij al jaren doet en waarvoor hij al een keer een pak rammel zou hebben gekregen. Castelen eiste terstond inzage in de stukken. Hij merkte op dat men al van Doekhie gewend is dat die geen respect toont voor de mens en een ieder met de grond gelijk probeert te maken. Ook de DNA-voorzitter vond het ongepast van Doekhie om te zwaaien met stukken die niets te maken hadden met de vergadering. Castelen rende op een gegeven moment richting Doekhie. Zijn collega’s dachten dat hij Doekhie te lijf zou gaan en renden naar hem toe om hem terug te halen. Ook Ronny Brunswijk stond van zijn plaats en stond stand by. Een ieder wilde inzage hebben in de stukken, echter liet Doekhie dit niet toe en bleef speculeren over de stukken. De DNA-voorzitter schorste de vergadering eerst. Door de danig opgelopen spanning was ze genoodzaakt deze uiteindelijk te verdagen naar donderdag.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: