Cyrill & The More Love Band winnaar Kabula Explosion 2012

De winnaar van de Kabula battle, van 08 december in BROKI te Waterkant, is geworden Cyrill & the More Love band. Het was een spectaculaire show. Het was een heel gezellige avond hoewel het niet te druk was, maar de sfeer was er gewoon in. Cyrill is heel blij dat men zijn muziek waardeert en bedankt een ieder die de ondersteuning biedt en een bijdrage kan leveren aan het geheel. Dat hij Kabula Explosion is geworden is voor hem een waardering die hij zeker zal koesteren in zijn zangcarriere. Als organisatie TLD Suripro.com onder leiding van Diego Ooiberg waren er wel een paar minpunten en wat schoonheidsfouten die wel in de toekomst zullen worden hersteld. De optredens van de bands zijn vrijwel laat begonnen, waarbij Next Level de opening deed en tevens de introductie van de Kabula Bangi, Lustig Sensatie, La Rhythem en Survivor lieten ook het beste van hun kant zien. De Kabula koning en Koningin zijn  Orpheo aka Rediman en Lucrethia aka Toula.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: