12-12-12, numerologisch een zeer gunstige dag 26 koppels trouwen vandaag

Vandaag is het 12-12-12. Op zich geen bijzondere dag, maar wel een heel bijzondere datum. Ten eerste kun je duidelijk zien dat het aantal van 12 prominent is in deze datum. 12 is heel belangrijk in het universum en er doen zich herhaalde patronen voor binnen onze cultuur; zo bijvoorbeeld is 12 uren een halve dag, 12 maanden van het jaar, 12 in een dozijn, 12 tekens in de dierenriem en 12 apostelen.
De datum 12-12-12 is voor de numerologie heel bijzonder. Het moet gezien worden als een zeer gunstige dag. Numeroloog Rabin Gangaram Panday zegt dat wanneer alle getallen opgeteld worden, je uiteindelijk komt op het cijfer 11 (12-12-2012= 1+2+1+2+2+0+1+2= 11). Dat is volgens de numeroloog juist het bijzondere aan deze datum. 11 staat voor een mastergetal. Het is de hoogste kwalificatie die er bestaat. Daarom wordt deze dag zeer gunstig gezien om bijvoorbeeld een zaak te openen of “andere grote dingen die men in het leven wil doen”, zegt Gangaram Panday.
Op deze zeer bijzondere dag hebben 26 koppels in Suriname besloten om in het huwelijk te treden. Bewust is door de minister van Binnenlandse Zaken ervoor gekozen om de nieuwe trouwzaal van het Centraal Bureau voor Burgerzaken op de hoek van de Suriname- en Commewijnestraat op 12-12-12 officieel in gebruik te nemen. De eerste huwelijksvoltrekking vindt om 08.30 uur plaats.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: