Geen verrassingen in Eersteklasse LSO

In de Eersteklasse competitie van de Livorno Sportorganisatie (LSO) zijn er zondag geen verrassingen genoteerd. Alle voorspellingen kwamen uit. BKV blikte AS Highwaystar in met 5-0, Vredenburgstar was met 4-1 te sterk voor Hindelaya en Jong Jivan Jotie maakte Cruzeiro af met 5-1. Door deze uitslagen is er geen sprake van een topclub bij de LSO, want er zijn zeker 6 ploegen die potentiële kampioenskandidaten zijn.
BKV had reeds in de eerste helft een 3-0 voorsprong genomen tegen AS Highwaystar. Orfeo Alberg, Rodney Biekman, Sercinio Carron, Damien Amalensi en Gregory MacDonald scoorden voor de ploeg van de Tout Lui Faut Middenweg. Bij Vredenburgstar was er een hattrick voor Iwan Ave, terwijl Bradley Membre ook een doelpunt meepikte. Avinash Pahalwan redde de eer voor Hindelaya. Jong Jivan Jotie maakte Cruzeiro af door goals van Graig Fonkel (2x), Romario Miesiedjan (2x) en Shashwien Baynath. Karel Belliot scoorde voor Cruzeiro.
In de Tweedeklasse won Caravan 2010 met 2-1 van Jong Hindboys, na een 1-1 ruststand. Cheraldo Banda en Soerinder Mirchi scoorden voor Caravan 2010, Kirankumar Loedoer was trefzeker bij Jong Hindboys. Real Frederikshoop won met 3-0 van Jai Jawan door goals van Melvin Person en Rafael Pinas (2x). Rood kreeg Suraj Sheombarsing van Real Frederikshoop in de 51ste minuut.