The Lions en Styx M&N eerste kampioenen zaalvoetbalplay-offs


De eerste kampioenen in de play-offs van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) zijn bekend. In de Eerste- en Veteranenklasse maakten zowel The Lions als Styx M&N Car Center korte metten met hun tegenstander. Beide wonnen de finaleserie met 2-0. The Lions, die in de algemene ronde als derde eindigde, heeft zich gestreden naar de finale om vervolgens ook het kampioenschap te pakken. In game 2 van de best of 3 serie won The Lions van Kabel Boyz met 6-3, na een 2-1 ruststand. Giovanni Waal van The Lions werd de topscorer met 2 doelpunten. The Lions mag zich kampioen noemen van de Eerste klasse en Kabel Boyz semikampioen. Beide ploegen promoveren naar de Hoofdklasse.
Styx M&N Car Center was in de finale van de Veteranenklasse in beide wedstrijden te sterk voor Djogo 2000. Game 2 won Styx met 7-4, na een 2-1 ruststand. Gordon Tempico en Orlando Grootfaam van Styx scoorden elk 2 goals. Styx is de kampioen in deze klasse en Djogo 2000 de semikampioen. SV Brasur speelde de promotie-/degradatiewedstrijd tegen ZV Moksie 2-2 gelijk. Moksie leidde bij rust met 1-0.

error: Kopiëren mag niet!