A tribute to Radjesh Khanna en Mahindra Kapoor erg in de smaak gevallen bij het publiek

RA-NI entertainment mag terugblikken op en zeer geslaagde show. De tribute to Mahindra Kapoor en Radjesh Khanna Yaadgar”-show is bij het publiek geweldig in de smaak gevallen. Alhoewel de Anthony Nesty Sporthal niet was uitverkocht, was er sprake  van een volle zaal. Het publiek was heel enthousiast en kon maar geen genoegen krijgen van de liederen die ten gehore werden gebracht door de zangers. Publieksfavoriet, Shekar Kumar die de hits van wijlen superstar Rajesh Khanna zong, stal de show met zijn entertainment. Ook de jonge zangeres Madhu Lalbahadoersingh wist met haar liederen en prachtige stem het publiek te bekoren. De zanger Kriesh Bharos bracht een ode aan Mahindra Kapoor. De tribute aan deze twee legendarische persoonlijkheden brachten velen in beroering. De opzet van de show was heel goed. Kort voor de intrede van de zangers konden de aanwezigen genieten van een biografie van de superster en de zanger.
De show begon een half uur later dan gepland. Er was een voorprogramma van de  muziekformatie de ‘Rising Stars’. Ook zij hield zich aan het thema van de avond en bracht oude liedjes ten gehore. De Ishara Group-dansers die speciaal uit Guyana door RA-NI entertainment waren gehaald, gaven de show een prachtige tint. Het publiek heeft zich vermaakt met de dans-act van deze jonge dansers. Ook de Surinaamse zangers en de familie Soekhai uit Nederland hebben zich van hun beste zijde laten horen.
Tijdens deze show werden de oud-zangers m.n. de 70- jarige parlementariër, Charles Pahlad en de 82- jarige Bies alias Meester Soekhai gehuldigd door  Amriet Gangaram Panday en Jan Soebhag van de Culturele Unie van Suriname voor hun verdiensten in de Surinaamse zangwereld. Pahlad gaf kort aan dat na aandringen van Dinesh Malhoe van RA-NI entertainment hij na 22 jaren weer het podium verkoos om te zingen. Het lied dat hij ten gehore bracht, was ‘Yeh Milan bera Pyaara’. Minister Ramaon Abrahams vertegenwoordigde de president en kwam met zijn gezanten naar het podium om Pahlad in de bloemetjes te zetten.

error: Kopiëren mag niet!